Om oss

Vilka är vi?
Butiken drivs av mig Lu & Adam, iden till sidan föddes då vi skulle köpa festkläder till vår dotter, vi märkte att utbudet vart dåligt och priserna i regel väldigt höga. Då vi själv är föräldrar till 2 döttrar vet vi hur uppsakttade klänningar är och vi vet även vad som är viktigt när man väljer kläder. Utöver de ska vara vackra och prisvärda  är det viktigt att de är tillverkade av schysta giftfria material och under bra förhållande utan barnarbete och dåliga löner.  
 
Vi fokusera i första hand på klänningar men vi kommer även ha matchande accessoarer
 
vår vision är att klänningaran ska vara roliga och användbara inte bara vid högtider utan även på vardagen
Kidsstyle.se
Visioner/Mål
Vi vill att alla barn ska kunna klä upp sig utan att det ska behöva kosta en förmögenhet. Barn har öppet sinne och bred fantasi och vi hoppas kunna återspegla detta i vårt sortiment med fantasifulla varor och med ett brett sortiment. Det viktiga är ju att barnet har roligt och känna sig bekväma, vi hoppas ni ska finna vad ni söker och är nöjda med köpet.
Förutom bra pris på våra produkter är vi måna om kvalitén och att de har tillverkats under rättvisa förhållanden och inget barnarbete har förekommit, vi arbetar därför med enbart med märken som har fysisk butik och gott rykte.

Om ni har synpunkter eller klagomål tveka inte att kontakta oss, vi jobbar med ständigt försöka förbättra oss och att ha kunden i fokus.
Vi startade 2016 och innehar F-skattesedel samt moms, Org Nummer: 556981-3289.
 

Kontakt
Kundtjänst öppen Mån-Fre 17.00 - 21.00 via telefon. Övrig tid nås vi via e-mail.
Adress: AL Edvardsson AB
Såningsvägen 215
175 52 , Järfälla

Tel:O7O9-590152
Email: info@kidsstyle.se